Kertas Offset

  • 80mmx80mm Cash register kertas Thermal Paper Rolls

    80mmx80mm Cash register kertas Thermal Paper Rolls

    80mmx80mm Thermal kertas roll mangrupa salah sahiji ukuran nu pang populerna di market.These global gulungan kertas termal anu shipped dina jumlah 50 gulungan per box.The kertas termal oge sadia pikeun bulk orders.The roll urang 13mm (1/2 '') inti ukuran pikeun nyocogkeun sababaraha printer populér.

  • Ngarojong kertas kasir termal khusus kualitas luhur

    Ngarojong kertas kasir termal khusus kualitas luhur

    Kumaha cara nyaluyukeun kertas kasir termal tina spésifikasi anu béda?

    Sakeudeung ngajelaskeun lingkungan pamakéan, waktu neundeun pangaruh printe, ukuran diaméterna luar produk, syarat inti tube produk (tube kertas, tube inti palastik, euweuh tube inti), syarat pakét produk (pakét pilem emas, pakét pilem pérak, pakét kertas, pakét plastik). pilem) Paket, jsb), syarat OEM, kuantitas, waktu pangiriman, metoda shippe (EXW / FOB / CIF / DDP / DDU / DAP)