Pangaweruh produk

  • Barcode printer tipe sabuk karbon

    Barcode printer tipe sabuk karbon

    bubuka: jenis pita karbon printer barkod utamana dibagi kana pita karbon dumasar-lilin, tape karbon dicampur, pita karbon dumasar résin, tape karbon labél cai nyeuseuh, jsb ...
    Maca deui
  • Pituduh milih kertas printer

    Pituduh milih kertas printer

    Salaku bahan consumable penting dina pamakéan printer, kualitas kertas bakal mangaruhan pangalaman percetakan.kertas alus mindeng bisa mawa jalma rarasaan tinggi-tungtung jeung pangalaman percetakan nyaman, sarta ogé bisa ngurangan laju gagalna printer.Jadi kumaha carana milih ...
    Maca deui
  • Hayu urang lebet sareng populerkeun kumaha milih kertas printer!

    Hayu urang lebet sareng populerkeun kumaha milih kertas printer!

    Di nagara urang, nyalin kertas jeung nyitak konsumsi kertas ampir sapuluh rébu ton per taun, sedengkeun dokumén éléktronik beuki loba populér, tapi pangiriman dokumen, dokumén atawa kudu nyitak jeung nyalin kertas, nalika kaayaan kirang frékuénsi salinan. pap...
    Maca deui
  • Bubuka pangaweruh ngeunaan labél timer napel

    Bubuka pangaweruh ngeunaan labél timer napel

    Label mangrupikeun bahan anu dicitak anu dianggo pikeun ngagambarkeun petunjuk anu relevan pikeun produk.Sababaraha aya napel sorangan dina tonggong, tapi aya ogé sababaraha bahan dicitak tanpa lem.Label kalawan lem katelah "Label timer napel".labél timer napel mangrupakeun jenis pasangan ...
    Maca deui
  • Saha anu terang kertas termal mangrupikeun téknologi percetakan anu munggaran?Naha anjeun terang kumaha éta diproduksi?

    Saha anu terang kertas termal mangrupikeun téknologi percetakan anu munggaran?Naha anjeun terang kumaha éta diproduksi?

    Dina 1951, pausahaan 3M di Amérika Serikat ngembangkeun kertas termal, sanggeus leuwih ti 20 taun, sabab masalah téhnologi kromosom teu acan direngsekeun leres, kamajuan geus kawilang slow.Kusabab 1970, miniaturisasi elemen sénsitip termal, t ...
    Maca deui
  • Pangaweruh tiis: naha kertas termal kedah diudar, kumaha mésér kertas termal kualitas anu saé

    Pangaweruh tiis: naha kertas termal kedah diudar, kumaha mésér kertas termal kualitas anu saé

    Anu mimiti, urang kedah ngartos naon kertas termal.Kertas termal ogé katelah kertas fax termal, kertas rékaman termal, kertas salinan termal.Kertas termal salaku kertas ngolah, prinsip manufakturna aya dina kualitas kertas dasar anu dilapis ku la...
    Maca deui
  • Sababaraha patarosan nalika ngaropea labél timer napel

    Sababaraha patarosan nalika ngaropea labél timer napel

    Bahan napel diri diwangun ku tilu bagian: kertas raray, lem sareng kertas handap.Tilu bagian boga bahan béda.bahan béda digabungkeun pikeun nyieun bahan timer napel, sarta aya rébuan rupa pikeun anjeun milih ti.Kumaha carana ngaropea ...
    Maca deui
  • Akal umum kertas kasir termal!

    Akal umum kertas kasir termal!

    Kertas termal mangrupikeun kertas percetakan khusus anu dianggo dina panyitak termal.Kualitas na langsung mangaruhan kualitas percetakan sareng waktos neundeun, bahkan mangaruhan umur jasa printer.Kertas termal di pasar dicampur, teu aya standar anu diakui dina vario ...
    Maca deui
  • Ti mana asalna kertas?

    Ti mana asalna kertas?

    Di Cina kuno, aya hiji lalaki ngaranna Cai Lun.Anjeunna lahir di kulawarga tani biasa sarta farmed kalawan kolotna saprak budak leutik.Waktu éta, kaisar resep ngagunakeun lawon brokat salaku bahan tulisan.Cai Lun ngarasa yén biayana mahal teuing sareng jalma biasa ...
    Maca deui