Warta

  • Papanggih Tim

    Papanggih Tim

    Nepangkeun tim Kaidun Tukangeun Kaidun nyaéta tim ngora anu bisa nahan tekanan anu dibawa ku kamajuan jaman.Filosofi bisnis urang nyaeta customer munggaran.Méré konsumén produk kualitas luhur nyaéta sarat paling dasar pausahaan urang.Pikeun nyadiakeun c...
    Maca deui
  • Tren Kahareup dina Label Bungkusan Sustainable

    Tren Kahareup dina Label Bungkusan Sustainable

    Bungkusan sareng panyiri anu lestari parantos janten tren, sareng upami anjeun henteu acan, mimitian mikirkeun éta.Numutkeun data pang anyarna, urang terang yén 88% sawawa di handapeun umur 34 sareng 66% warga Amerika daék mayar langkung seueur pikeun lingkungan ...
    Maca deui
  • Pamahaman basajan ngeunaan pangaweruh labél

    Pamahaman basajan ngeunaan pangaweruh labél

    Aya seueur jinis labél.Naha anjeun henteu terang tag mana anu anjeun kedah dianggo?harga béda, bahan béda, lem béda, métode percetakan béda, métode pamakéan béda jeung harga béda.Pilihan anu béda ieu ngajantenkeun anjeun hésé milih labél anu ...
    Maca deui
  • Pamahaman basajan ngeunaan pangaweruh labél

    Pamahaman basajan ngeunaan pangaweruh labél

    Aya seueur jinis labél.Naha anjeun henteu terang tag mana anu anjeun kedah dianggo?harga béda, bahan béda, lem béda, métode percetakan béda, métode pamakéan béda jeung harga béda.Pilihan anu béda ieu ngajantenkeun anjeun hésé milih labél anu ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih bahan tina timer napel?

    Kumaha carana milih bahan tina timer napel?

    Jenis kertas labél 1. Kertas tulisan matte, labél kertas offset kertas labél multi-tujuan pikeun labél informasi, labél percetakan kode bar, utamana cocog pikeun percetakan laser speed tinggi, ogé cocog pikeun percetakan inkjet.2. Coated kertas napel labél Gene ...
    Maca deui
  • Naon anu kudu dilakukeun upami stiker ngahasilkeun listrik statik?

    Naon anu kudu dilakukeun upami stiker ngahasilkeun listrik statik?

    Dina prosés ngolah, nyitak sareng panyiri labél napel diri, listrik statik tiasa disebatkeun dimana-mana, anu nyababkeun masalah anu ageung pikeun tanaga produksi.Ku alatan éta, dina prosés produksi, urang kedah leres ngartos tur ngadopsi luyu ...
    Maca deui
  • Naon bahan umum sareng ciri labél napel diri?

    Naon bahan umum sareng ciri labél napel diri?

    Dina taun anyar, kalawan ngembangkeun ékonomi pasar, ngembangna wewengkon aplikasi tina labél non-drying, beuki jalma mimiti nengetan labél kualitas percetakan jeung penampilan tingkat, teu ukur greatly ngaronjatkeun tingkat timer napel. label p...
    Maca deui
  • Barcode printer tipe sabuk karbon

    Barcode printer tipe sabuk karbon

    bubuka: jenis pita karbon printer barkod utamana dibagi kana pita karbon dumasar-lilin, tape karbon dicampur, pita karbon dumasar résin, tape karbon labél cai nyeuseuh, jsb ...
    Maca deui
  • Tipografi

    Tipografi

    Percetakan mangrupikeun salah sahiji tina opat panemuan hébat jalma-jalma anu damel di Cina kuno.Percetakan balok kayu diciptakeun dina Dinasti Tang sareng seueur dianggo dina pertengahan sareng ahir Dinasti Tang.Bi Sheng nimukeun percetakan tipe movable salila pamaréntahan Song Renzong, ma ...
    Maca deui
  • Pituduh milih kertas printer

    Pituduh milih kertas printer

    Salaku bahan consumable penting dina pamakéan printer, kualitas kertas bakal mangaruhan pangalaman percetakan.kertas alus mindeng bisa mawa jalma rarasaan tinggi-tungtung jeung pangalaman percetakan nyaman, sarta ogé bisa ngurangan laju gagalna printer.Jadi kumaha carana milih ...
    Maca deui
  • Bubur impor dikurangan, harga bubur luhur!

    Bubur impor dikurangan, harga bubur luhur!

    Ti bulan Juli nepi ka Agustus, volume impor bubur domestik terus turun, sarta sisi suplai masih boga sababaraha rojongan dina jangka pondok.Harga pulp kayu lemes anu nembé diumumkeun parantos diturunkeun, sareng hese ngirangan harga bubur sadayana.Cina hilir ent ...
    Maca deui
  • Hayu urang lebet sareng populerkeun kumaha milih kertas printer!

    Hayu urang lebet sareng populerkeun kumaha milih kertas printer!

    Di nagara urang, nyalin kertas jeung nyitak konsumsi kertas ampir sapuluh rébu ton per taun, sedengkeun dokumén éléktronik beuki loba populér, tapi pangiriman dokumen, dokumén atawa kudu nyitak jeung nyalin kertas, nalika kaayaan kirang frékuénsi salinan. pap...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2