Kertas Poto

  • Percetakan kualitas luhur dina kertas poto berwarna terang

    Percetakan kualitas luhur dina kertas poto berwarna terang

    Warna: bodas.

    Bahan: 100% kertas bubur kayu.

    Wangun: paperback, roll, custom.

    Adegan anu bakal dianggo: Percetakan poto, percetakan gambar, pembuatan poster, jsb.

  • Warna ekspresi kertas printer poto sampurna

    Warna ekspresi kertas printer poto sampurna

    kertas poto urang bisa ngaropéa ketebalan sarta karasa, warna caang sanggeus percetakan, lila ingetan warna.Jenis kertas poto nyaéta: kertas poto gloss tinggi, kertas poto suede, kertas poto sub-high-gloss, kertas poto profésional, kertas poto herang, kertas poto karét jeung saterusna.Kulawarga anu biasa dianggo nyaéta kertas poto sorot, némpelkeun sirah gedé dianggo dina kertas poto karét.

  • Harga murah borongan kertas poto roll

    Harga murah borongan kertas poto roll

    kertas poto urang bisa ngaropéa ketebalan sarta karasa, warna caang sanggeus percetakan, lila ingetan warna.Jenis kertas poto nyaéta: kertas poto gloss tinggi, kertas poto suede, kertas poto sub-high-gloss, kertas poto profésional, kertas poto herang, kertas poto karét jeung saterusna.Kulawarga anu biasa dianggo nyaéta kertas poto sorot, némpelkeun sirah gedé dianggo dina kertas poto karét.