Pita lilin / Résin

  • Biaya-éféktif Wax / pita Résin kalawan fon jelas

    Biaya-éféktif Wax / pita Résin kalawan fon jelas

    Warna: hideung, biru, jsb.

    Bahan: Lilin / Résin.

    Wangun: gulung.

    Fitur: palapis halus, percetakan jelas, teu ruksakna sirah print, Fits mesin nanaon

  • Anti-gesekan bertulang Wax / Pita Résin

    Anti-gesekan bertulang Wax / Pita Résin

    Warna: hideung, biru, jsb.

    Bahan: Lilin / Résin.

    Wangun: gulung.

    Fitur: palapis halus, percetakan jelas, teu ruksakna sirah print, Fits mesin nanaon

  • Kodeu bar khusus tina sababaraha jinis sabuk karbon

    Kodeu bar khusus tina sababaraha jinis sabuk karbon

    Pita karbon mangrupikeun jinis bahan konsumsi percetakan barkod énggal anu dilapis ku tinta dina hiji sisi pilem poliéster sareng dilapis ku pelumas pikeun nyegah sirah cetak teu ngagem.Utamana ngagunakeun téknologi transfer termal pikeun cocog sareng printer barkod.Panas sareng tekanan nyababkeun pita mindahkeun téks sareng inpormasi barkod anu saluyu kana labél.Geus loba dipaké dina sagala rupa widang kayaning bungkusan, logistik, manufaktur, dagang, pakean, tagihan jeung buku.

  • Pita Transfer Termal Warna-warni

    Pita Transfer Termal Warna-warni

    pita mindahkeun termal pikeun kualitas pangluhurna sarta kinerja dicitak labels.Ribbons anu husus dirancang pikeun maksimalkeun pungsi kinerja print pikeun dianjurkeun material.thermal mindahkeun pita nyaéta pilem ipis anu tatu dina roll nu boga palapis hideung husus dina hiji sisi.Lapisan ieu biasana didamel tina formulasi lilin atanapi résin.Salila percetakan mindahkeun termal, pita dijalankeun antara labél jeung printhead, jeung sisi coated tina pita nyanghareup labél nu.