Tentang Kami

Profil Perusahaan

Diadegkeun dina 1998, Shanghai Kaidun Office Equipment Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan modern anu ngahijikeun industri sareng perdagangan.Markas jeung puseur pamasaran anu lokasina di Shanghai, sarta produksi jeung base processing lokasina di Danyang, Propinsi Jiangsu.Kalibet dina kertas percetakan komputer, kertas kasir, kertas salinan, printer toner drum, labél stiker, pita karbon barcode, sealing tape R&D, produksi, processing jeung jualan.

Adhering kana "jalma-berorientasi" filosofi perusahaan salila sababaraha taun, parusahaan geus hasil lulus sertifikasi sistem kualitas 1SO9001-2008 sarta sertifikasi sistem lingkungan 14001 di 2015. Kualitas produk anu alus teuing, favored ku konsumén di imah jeung di mancanagara.

bank poto
bank poto (1)

Saatos 25 taun pangwangunan, perusahaan ngagaduhan salapan cabang di Beijing, Shanghai, Wuhan, Hangzhou sareng kota-kota utama di Cina.Langkung ti 150 staf profésional sareng téknis, staf gaduh 5-15 taun produksi sareng pangalaman manajemén, téknologi produk sareng kualitas gaduh syarat anu langkung luhur.Kalayan produksi sareng tim penjualan anu saé, éta gaduh daya saing inti super dina kompetisi industri.

Bengkel produksi pabrik 3500 méter pasagi, gudang 3700 méter pasagi, jumlahna langkung ti 100 sét sadaya jinis alat produksi, cocog pikeun produksi sareng ngolah sagala jinis produk anu disesuaikan, sareng gaduh sistem ranté suplai hulu sareng hilir anu sampurna, nyadiakeun saum sareng merenah "panto ka panto" jasa pikeun konsumén global.

Pausahaan geus ngadegkeun partnership strategis sarta gawé babarengan jangka panjang kalayan sajumlah suppliers bahan hareup-garis domestik pikeun mastikeun stabilitas bahan, sarta ngabogaan kaunggulan sakabéh relatif dina siklus ngayakeun, kuantitas, ongkos, jaminan kualitas sarta aspék séjén.

Salila sababaraha taun, perusahaan terus-terusan inovasi dina sains sareng téknologi sareng nengetan perlindungan lingkungan ékologis.Pausahaan bakal salawasna taat kana prinsip customer munggaran, sarta narékahan pikeun jadi supplier terpadu unggulan kantor jeung percetakan suplai di imah jeung di mancanagara.

bank poto (1)
bank poto (2)